Начало Автомобили Новото SUZUKI SX4 S-CROSS с официална премиера в България

Новото SUZUKI SX4 S-CROSS с официална премиера в България

58
0

Само месец след началото на продажбите на модела на основните европейски пазари, официалният вносител на Suzuki в България – МИРКАТ ООД, представи обновения кросоувър на елегантен коктейл в централния шоурум на марката в гр. София.

На 3 ноември в централното търговско представителство на Suzuki в гр. София на изискан коктейл екипът на родния представител на японския производител представи премиерно за България обновения SX4 S-Cross.

Домакините на това стилно събитие благодариха на своите многобройни гости, сред които бяха партньори, журналисти, представители на автомобилния бранш в страната и клиенти на компанията.

Генералният мениджър Джордж Папаконстантину изказа своята благодарност към присъстващите за доверието в марката и за успешното партньорство.

Илиян Иванов, директор Продажби леки автомобили и развитие на дилърска мрежа, акцентира върху позиционирането на модела, който е ниво над флагмана в автомобилната гама на Suzuki – Vitara. Той не пропусна възможността да изрази и своята благодарност към партньорите от дилърската мрежа на марката в страната, без чиито усилия през последните две години Suzuki нямаше да постигне ръст на пазарния си дял от близо 6 пъти над средния за автомобилния бизнес у нас към момента.
Христо Каишев, мениджър Следпродажбено обслужване, представи акцентите в механиката на новия SX4 S-Cross. Фейслифтът на Suzuki SX4 S-Cross предлага напълно обновени външен дизайн и интериорно качество, с които затвърждава елегантното SUV излъчване на модела