Начало Рали Федерацията по автомобилизъм с нов спонсор

Федерацията по автомобилизъм с нов спонсор

43
0

Българската федерация по автомобилен спорт подписа нов договор за спонсорство с Български спортен тотализатор. Подписи под контракта положиха председателят на БФАС Владимир Илиев и изпълнителният директор на БСТ Дамян Дамянов. Договорът е за една година.

„Доволни сме, че някой ни обърна внимание, заяви Илиев пред ClubS1. – Ще се постараем да отговорим подобаващо на спонсора. Това е добра възможност да популяризираме неговите продукти. Дано да продължим сътрудничеството ни и в бъдеще. Парите не са много. И затова продължаваме да търсим други спонсори.”

Междувременно своята оставка в БФАС депозира членът на УС Стефан Драганов. Като причини за нея той изтъква липсата на прозрачност и чуваемост, липсата на доверие и конструктивен диалог между членовете на управителния съвет.

„На изминалото общо събрание на федерацията бях изненадан от това което прочетох в годишния отчетен доклад на БФАС да 2017 г. В него аз научих доста неща за които, като член на УС не знам и не е обсъждано и гласувано – свързано с международната дейност, написа Драганов в своята оставка.

– Надеждата ми, че след общото събрание ще последват решения към подобряване работата ни в Управителния съвет не се потвърди. Напротив, в последната седмица се налага постоянно електронно да гласуваме, което е в нарушение на Чл. 32 ал. 4 от Устава на БФАС.”