Новият Nissan Juke – атлет по рождение

13988
0

Новият Nissan Juke се отличава с оригиналния си външен вид, смелите дизайнерски решения и отлична аеродинамика.

Автомобилът запазва фокуса върху забавлението, предлагайки същевременно нови нива на динамика и технологии, съчетани с впечатляващо просторно купе.

Почти десетилетие, след като постави нови стандарти за компактните кросоувъри, Nissan Juke отново излезе на сцената, за да предефинира сегмента. Управлението му е истинско удоволствие. Пътното поведение и вложените в него технологии са на най-високо ниво. А Nissan Intelligent Mobility – визията на марката за това как автомобилите трябва да бъдат задвижвани, карани и интегрирани в битието на обществото – отива още една стъпка напред с този Juke.

„Nissan Juke притежава уникална идентичност. Има невероятен характер, вълнуващо пътно поведение и технологии, отговарящи на нуждите на всеки шофьор”, заяви вицепрезидентът на Nissan Europe Понз Пандикутхира при представянето на модела. „Все повече клиенти търсят компактни кросоувъри и този автомобил ще допадне на много от тях. Juke е пораснал, но е запазил всичките си прекрасни качества, благодарение на които се отличава.”