Начало Автомобили Новости на лятото от CITROËN DS3

Новости на лятото от CITROËN DS3

67
0

CITRÖEN лансира новата лятна колекция с която попълва гардероба на DS3. Шикозният градски автомобил се сдобива с три нови теми лепенки на покрива – Co design, Map и Plane. Така, вече се предлагат 7 различни теми за персонализация на модела. CITROËN DS3 се сдобива и с пакета сервизни услуги CITROËN eTouch.

Нова колекция лято 2010…

Темата Co design е разработена в духа на съвременното арт изкуство, разкрива Нюйоркчанската култура на Keith Haring и препраща към илюстрациите на младите градски артисти.

С Map се разкрива “френското осезание” изразено с иконата на столицата на модата и нощния живот.

Колкото до Plane, с тази визия се потапяме в света на видео игрите където CITROËN DS3 се превръща в един истински приключенски кораб където героите сте вие.

CITROËN eTouch, иновативни услуги на борда…

Сréative Technologie се настанява на борда на CITROËN DS3 с услугите „CITROËN спешна помощ” и „CITROËN пътна помощ” по места. В случай на инцидент или катастрофа местоположението на автомобила се локализира лесно и бързо благодарение на модула GPS и интегрираната SIM карта. В автомобила са поставени два бутона – един “SOS” за спешни повиквания (в случай на удар повикването може да се самоактивира) и един „Шеврони” за повиквания към пътна помощ. Тези eTouch услуги са безплатни и активни 24 часа 7 дни в седмицата.

Две други услуги ще бъдат включени до края на годината : „CITROËN Виртуална информация” за автомобила (проследяване на техническото състояние и поддръжката на автомобила) и „CITROËN Eco Driving” (проследяване на вредните емисии CO2), достъпни онлайн чрез MyCITROËN.