Начало Moto News Отборът на Suzuki в MotoGP ще се казва Suzuki Ecstar

Отборът на Suzuki в MotoGP ще се казва Suzuki Ecstar

103
0

Заводският отбор на Suzuki ще стартира официално с името Suzuki Ecstar при връщането си в MotoGP на първия старт в Катар.

Днес Suzuki обяви партньорството си с японския производител на моторни масла Ecstar. На церемонията бе представен и отбора с новите цветове на машините и на екипите на пилотите. Алекс Еспаргаро, който стана 7-и във висшия клас миналата година, ще има за съотборник шампионът в Moto3 за 2013 г. Маверик Винялес. Двамата представиха новите  си мотоциклети GSX-RR, с които Suzuki ще се върне в елита на мотоциклетния спорт.

Ейджи Мошизуки, изпълнителен генерален мениджър на Suzuki, коментира: Накрая Suzuki  се завръща в MotoGP – топ серията на мотоциклетните състезания в света. Чрез конкуренцията на високо ниво, ние ще разработваме нашите нови технологии и ще ги върнем агресивно обратно, към нашите производствени модели. Така спортът ще може да си взаимодейства с клиентите на  Suzuki във всички краища на света. Suzuki ще отправи предизвикателство към подобряване на удовлетвореността на клиентите от цял свят към по-високо ниво, чрез състезанията и нашите продукти. Ние искаме от нашите фенове да подкрепят Suzuki Ecstar.