Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Огромно напрежение тегне върху Бруно Сена

Огромно напрежение тегне върху Бруно Сена

43
0

След като стана ясно, че догодина Бруно Сена ще кара за новия тим на Кампос, много от големите имена във Ф1 изразиха надежда, че той ще успее да се представи на ниво, тъй като всички ще очакват от него да повтори успехите на легендарния си вуйчо – великия Аертон Сена.

„Надявам се Бруно да е бърз, защото за съжаление върху плещите му има невероятно голямо напрежение. Просто му пожелавам всичко най-добро. Важно е за фамилията той да се представи изключително добре“, заяви последният работодател на трикратния световен шампион – Сър Франк Уилямс пред вестник „Sun“.

Бруно направи тестове за Хонда миналата зима малко преди тимът да се превърне в Браун GP. Рос Браун обаче искаше по-опитни пилоти за първата година на новия си отбор във Ф1. Въпреки това той разкри, че винаги е бил „много впечатлен“ от качествата на младия пилот, който започна състезателната си кариера само преди пет години.

„Важно е той да се представи добре, защото очевидно името е велико. Но ще бъде жалко, ако не успее, защото естествено това също ще бъде свързано с името“, заяви тим-шефът на настоящите световни шампиони.