Начало Други OMV MaxxMotion Diesel дава максимална защита при тежки зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel дава максимална защита при тежки зимни условия

73
0

Зимното премиум гориво OMV MaxxMotion Diesel осигурява отлични зимни характеристики за надеждно представяне на автомобила, независимо от лошите метрологични условия. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачествената зимна нафта е не само с гранична температура на филтруемост до минус 30 градуса по Целзий, но и подобрява работата на двигателя и удължава живота му.

На пресконференция днес, OMV България представи качествата на горивото, което е от няколко години на нашия пазар. Компанията препоръчва зареждане с OMV MaxxMotion Diesel, тъй като той осигурява отлично представяне на автомобила през зимата, което в комбинация с разумно и правилно шофиране, спестява гориво и допълнителни разходи. Зимният сезон изисква по-голямо внимание и грижа по отношение на зимните характеристики на зареденото гориво, за осигуряване на оптимален старт на автомобила и надеждно шофиране. Това гориво е висококачествено и е  чудесно решение за спокойно и сигурно шофиране дори и в студените зимни дни. Иновативната австрийска формула на OMV MaxxMotion Diesel поддържа чистотата на двигателя и отстранява съществуващите отлагания и замърсявания по инжекторите и клапаните, позволявайки не само изключително чисто изгаряне, но и по-ниски стойности на вредните емисии.

Д-р Николай Шуберт, мениджър продуктово развитие и иновации в OMV обясни: Дългогодишният опит от над 50 години, който има OMV по отношение разработките, гарантира високото качество на горивата, които клиентите на компанията зареждат. Що се отнася до зимното премиум гориво OMV MaxxMotion Diesel, то е със специални зимни добавки, както и специални компоненти, които му придават отлични свойства в условията на ниските зимни температури.