Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Oще един млад талант

Oще един млад талант

ClubS1, брой 231/октомври 2019 със специална книжка с експонатите на Автосалон София 2019

2027
0

Антонио Джовинаци е поредният млад пилот, който прави отлично впечатление във Формула 1. В началото пътят му в Гран при бе труден, допусна грешки и мнозина се питаха с какво пък е толкова добър, че цяла Италия говори за таланта му. Може би причината е в това, че е първият представител на страната в F1 от няколко години и този факт сам по себе си е важен.

Постепенно обаче Антонио започна да показва качества, бе по-бърз в последните две квалификации (Сингапур и Русия) от съотборника си, световния шампион Кими Райконен и от лятната пауза насам спечели повече точки от него! В този брой ви срещаме с Джовинаци, който ни разказа малко повече за пътя си в ексклузивен разговор със Светлана Симеонова.

Представянето на Алфа Ромео като цяло е интересно през тази година. Със сигурност тимът от Хинвил направи огромна крачка напред. В някаква (немалка) степен заслуга за това имат, разбира се, и задвижващите системи на Ферари, за чийто успех пък важно значение все така имат и продуктите на Шел.

В друга лична среща с Пол Джонсън научаваме малко повече за петролните продукти, чиито качества според мнозина всъщност имат много по-голяма роля за прогреса от стандартните представи.

Специално място в този брой в началото на 21-ата година на списанието ни зае и интервю с шефа на Рено в F1 – Сирил Абитебул, eдин наистина изключителен човек, отделил специално време и заради позициите на Рено Нисан България.

Лидерът на нашия пазар за нови автомобили се готвеше за поредния автомобилен салон в София през този месец заедно с останалите производители и техните представители, а ние се постарахме заедно с колегите от вестник Сега да подготвим едно специално приложение към броя с всички експонати на Автомобилен салон 2019, което да ви подарим.

Накрая бих искал още веднъж да благодаря на всички за пожеланията по случай 20-годишнината от старта на ClubS1.

Иван Тенчев

Броят може да намерите в разпростарнителската мрежа или в електронен формат на e-spisanie.com