Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Отново двоен финал за Испания Рейсинг

Отново двоен финал за Испания Рейсинг

39
0

За втори път и двата автомобила на Испания Рейсинг финишираха в надпревара от Формула 1 и отборът бе наистина доволен от постижението си в Китай.

– Пак постигнахме целта си, а и събрахме доста данни, които ще можем да използваме по време на европейските стартове. Поздравления за екипа. Сега имаме три седмици, за да подобрим болида преди домашната ни Гран при в Барселона – бе обобщението на шефа на тима Колин Колес.

Карун Чандок призна, че не му е било лесно на пистата заради дъжда.

– Трябваше да стартирам от питлейна заради наложила се смяна на хидравлични компоненти. Това обаче бе добре за колата, която вървеше чудесно до края на състезанието. Липсваше ми достатъчно сцепление в предната част, което ми пречеше да изградя темпо. Няколко пъти изтървах линията заради дъжда, но въпреки това стигнах финала – обясни индиецът.

Бруно Сена от своя страна също изрази удовлетворение, като допълни, че управлението на автомобила му не е било никак леко.

– Визьорът ми бе прекалено тъмен за условия като днешните, но карането на мокрото трасе бе удоволствие. Щастлив съм за отбора, който отново свърши великолепна работа – каза още бразилецът.