Начало Автомобили Премиум представяне на Jeep на Автомобилен Салон София 2017

Премиум представяне на Jeep на Автомобилен Салон София 2017

201
0

С над 70 нововъведения в сферата на безопасността и оценка от пет звезди на EuroNCAP, новият Jeep® Compass вече с първи продажби и в България. Балкан Стар осигурява 2 безплатни сервизни обслужвания за първите закупили го. „Надяваме се да впечатлим с този модел и да заемем мястото, което се полага на марката Jeep® и в компактния SUV сегмент”, сподели Ралица Димитрова, ръководител продажби в холсейла на вносителя – Балкан Стар Аутомотив.

Нов щанд на марката с премиум визия и повече отворено простраство, представя още два от най-свободолюбивите представители на марката: тежката артилерия на бранда – Grand Cherokee SRT® и офроуд приключенеца Renegade Trailhawk.

Jeep® Grand Cherokee SRT® – един автомобил с подчиняващо ума представяне, съчетано с ултра премиум лукс. С двигател 6,4л HEMI® V8, доставящ 468 конски сили, който осигурява на Jeep® Grand Cherokee SRT® място сред най-бързите автомобли в класа. Всеки посетител на автоизложението ще може да се наслади на състезателския интериор, който обгръща шофьора на този автомобил, както и неговите спътници с материали от световна класа.

Renegade Trailhawk разполага с всичко, от което имате нужда, за да разширите границите на приключенията. Jeep® Active Drive Low и Rock Mode в системата за управление на сцеплението Selec-Terrain® се предлагат ексклузивно за моделите Trailhawk, което ги прави ултимативно най-добрия партньор за придвижване извън пътя.

Мощният 2.0 Multijet дизелов двигател и изключителната способност 4×4 доказват, че Trailhawk няма да трепне на предизвикателство. Посетилите щанда на Jeep ще могат да се докоснат до приключенския дух на този закоравял пътешественик.

За автомобилния салон Jeep® предлага тест-драйв на Новия Compass, Grand Cherokee и Renegade, а желаещите сами ще изградят впечатления като седнат зад волана и изживеят удоволствието от шофирането на автомобилите с най-свободолюбивия дух и твърд характер.

Пожелалите да закупят автомобил от маркатa Jeep® на автоизложението могат да разчитат на специални ценови предложения за моделите Renegade и Grand Cherokee.