Начало Автомобили Производството на автомобили Subaru с AWD достигна 15 милиона броя

Производството на автомобили Subaru с AWD достигна 15 милиона броя

171
0

Производството на автомобили Subaru с AWD (задвижване на всички колела) достигна 15 милиона автомобила. Този важен етап бе постигнат в 44-ата година от началото на производство от Subaru на автомобили със задвижване на всички колела с представянето на Subaru Leone 4WD Estate Van през септември 1972 г.

От тогава Subaru постоянно подобрява своята AWD технология и основните функции на автомобилите, с последователна решимост да направи управлението на автомобила по-сигурно и вълнуващо.

През 2015 г. AWD моделите представляваха 98% от световните продажби на Subaru. Предлагани с хоризонтално разположени Boxer двигатели, всички тези AWD автомобили са оборудвани с отличителната за Subaru система Symmetrical AWD (симетрично задвижване на всички колела).

Системата Symmetrical AWD на Subaru съчетава изключителната стабилност и сцепление присъщи за AWD и балансираното разпределение на масите, предлагано от симетричното задвижване и надлъжно разположения Boxer двигател. Тази комбинация предлага изключителна динамика и стабилност при висока скорост и резки завои.

Системата Symmetrical AWD е основна технология на Subaru и подчертава ангажимента на марката към безопасността и удоволствието от управлението.

В унисон със посланието на марката Confidence in Motion, Subaru продължава усъвършенстването на своите технологии и отличителна привлекателност, за да предложи автомобилно изживяване, предлагащо “Удоволствие и Спокойствие” на своите клиенти по света.