Начало Автомобили Първият български автомобил Great Wall Voleex С10 вече при своя собственик

Първият български автомобил Great Wall Voleex С10 вече при своя собственик

137
0
Great Wall,Георги Тодоров

Днес пред щанда на Great Wall на Автосалон Пловдив официално беше връчена наградата от играта на Литекс Моторс „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук. 18-годишният победител от София – Георги Тодоров, получи ключовете за чисто новия си автомобил лично от бранд мениджъра на българския автомобилен производител Литекс Моторс – г-н Николай Ликьов.

Изключително съм развълнуван и щастлив от факта, че именно аз спечелих първия български автомобил от играта на Литекс Моторс”, споделя дванайсетокласникът Георги. Той успя да се пребори с всички участници от трите етапа на играта „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук, като на финала спечели и мнозинството на гласовете на журито със своя текст на тема „Защо аз заслужавам да спечеля Great Wall Voleex С10”:

Да се идентифицираш и гордееш като българин въз основа на родната техника не е често срещано явление. Благодаря на Great Wall, че ми предоставя този шанс. С лекота взех книжка и бих бил горд собственик на първия български автомобил. Щастлив съм дори от самата идея и смятам, че заслужавам да спечеля.

В първи етап Георги успя да заеме 8-мо място сред 50 полуфиналисти, продължили в следващия кръг. Във втори етап беше на 1-во място сред 5-те финалисти, а в последния етап стана победител, като прибави и бонуса на журито от 30% към резултата си – спечели 5 от общо 10 гласа на членовете на комисията.

От своя страна, бранд мениджърът на компанията г-н Николай Ликьов определи играта като изключително успешна на база хилядите ангажирали се потребители на социалната мрежа Фейсбук – над 250 000 души. Той допълни, че Литекс Моторс ще продължи с атрактивното представяне на моделната гама на марката български автомобили Great Wall.

Литекс Моторс участва на есенния панаир в Пловдив с 3 премиерни за България и Европа модела Great Wall – Hover H5, Voleex C30 и Voleex C20R.

Повече информация за Facebook инициативата, може да намерите на: 

http://www.facebook.com/GreatWallBulgaria