Начало Автомобили Peugeot с 3 международни премиери на автосалона в Париж

Peugeot с 3 международни премиери на автосалона в Париж

58
0

PEUGEOT представя три световни премиери тази година в Париж. Редом до новия PEUGEOT 508 SW, публиката ще види за пръв път PEUGEOT e-LEGEND Concept, 100% електрически и автономен, истинско въплъщение на оптимистичното и силно желано бъдеще. PEUGEOT представя също новите си Plug-in хибриднибензиновидвигатели. PEUGEOT приема уверено енергийната трансформация с убеждението, че тя ще предложи технологии, подчинени на удоволствието от автомобила. 

НОВИЯТ PEUGEOT 508 SW –разчупва стереотипите 

PEUGEOT разкрива своятакомбиверсия на новия PEUGEOT 508 малко преди търговското лансиране на седан версията.Новият PEUGEOT 508 SW пренаписва всички елементи на дизайна в силно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D; той черпи вдъхновение от света на моделитешутинг брейк. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела. Той представлява перфектно съчетание на спортна елегантност и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit® от най-ново поколение и притежаващ малък радиус на завой, автомобилът се справя отлично навсякъде – независимо дали шофирате в града, или по магистрала. Заложена дълбоко в ДНК-то на Марката, отличната ходова част на новия PEUGEOT 508 SW съчетава забележително пътно поведение и перфектен контрол върху движенията на каросерията. Автомобилът, проектиран да осигури върхова динамика, безопасност и комфорт, обещава силни емоции.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT – #UnboringTheFuture 

PEUGEOT представя вълнуваща визия за бъдещото удоволствие от шофирането чрез своя най-нов концепт, който приема облика на желан и емблематичен автомобил. Използвайки реалистичен и радикално модерен модел (с дължина 4.65м), тази проекция на автомобилното бъдеще подсилва гените и елегантността на наследството на марката PEUGEOT.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT е технологичен манифест на визията на PEUGEOT за автономен, свързан, персонализиран и 100% електрически автомобил. Стилът възпроизвежда великия 504 Coupé с лек, атлетичен, елегантен и чувственсилует. Купето е извито в заднатачаст с големи остъклени участъци. Външният вид е отличителен с визуален светлинен подпис с ноктите на лъва. Четири режима на шофиране са налични – два автономни и два ръчни, изцяло според предпочитанията на водача.

Атомосферата в купето е неповторима, благодарение на озвучаването FOCAL® и 49-инчовия извит екран, на който могат да се гледат филми, медиа файлове или да се показва проекцията на пътя, според избрания режим на действие. Материалите са топли, комбиниция от кадифе и дърво, в противовеснастуденитедигиталниматериали.

Нови PEUGEOTPLUG-IN ХИБРИДНИ ДВИГАТЕЛИ

PEUGEOT представя в Париж новите си Plug-in хибридни бензинови двигатели. Тед опълват съществуващите двигатели на PEUGEOT 3008 и новите PEUGEOT 508 и 508 SW. Двигателите HYBRID и HYBRID4 (задвижване на четирите колела) ще бъдат интегрирани съответно в новите PEUGEOT 508 и PEUGEOT 3008 и ще бъдат достъпни през второто тримесечие на 2019 г.

Преживяването при шофиране на автомобил PEUGEOT ще бъде усъвършенствано с нови режими на шофиране за по-голямо удоволствие и нови усещания, благодарение на магическия ефектна 100% електрическия режим ZEV, икономичността на режима на задвижване на 4-те колела (HYBRID4), мощността на режима Sport и многофункционалността на режимаHybrid.

Технологията е опростена и интуитивна в служба на пълната свобода: свобода на използване с автомобили, адаптирани към пътни, градски и извънградски маршрути. Свободанаизбормеждузадвижванена 2 или 4 колела, 225 к.с. или 300 к.с., седан, комбиили SUV. Свобода на употреба с 4-те режима на шофиране.