Начало Други PEUGEOT лансира 8 нови електрически велосипеди

PEUGEOT лансира 8 нови електрически велосипеди

606
0
снимка: Пежо

PEUGEOT лансира 8 нови трекинг и шосейни електрически велосипеди. Новите високотехнологични велосипеди на марката са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката.

Те се отличават с изчистени, характерни линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с удобно предно окачване, тип амортисьорна вилка, като задно окачване също е възможно за определени модели.

Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от ново поколение, на тези, които желаят да преодолеят най-предизвикателните маршрути.

Цялата гама е оборудвана с компактната батерия BOSCH 500 Wh PowerTube, елегантно интегрирана в рамката на велосипеда. Тази конфигурация осигурява нисък център на тежестта на велосипедите за оптимален баланс и пъргавина. Батерията се изважда лесно от горната страна на долната тръба. Това гарантира постоянната й защита от издадените части.

Колоезденето нагоре или надолу по наклон е еднакво динамично, благодарение на мотора BOSCH Active Line Plus. Той предоставя незабавна мощност на трекинг велосипеда PEUGEOT eT01 и на шосейния eR02. Тези нови електрически велосипеди довършват гамата PEUGEOT PowerTube, започната с планинските велосипеди eM02 и eM02 FS.