Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пилотите на Испания Рейсинг се надяват на още по-сериозен прогрес в Китай

Пилотите на Испания Рейсинг се надяват на още по-сериозен прогрес в Китай

36
0

Тимът на Испания Рейсинг показа солиден прогрес, след като и двете му коли успяха да финишират в състезанието в Малайзия.

Имайки предвид, че дебютантите, които използват двигатели Косуърт, не успяха да направят никакви тестове, напредъкът, който отборът постигна, определено е очевиден.

„Надявам се на още едно чудесно постижение на нашия отбор в четвъртата Гран при. Никога не съм бил в Шанхай преди, но съм се състезавал в Зухай. След Мелбърн, вече не се притеснявам особено от това, че трябва да уча пистата, дори и да ми отнеме няколко обиколки да разбера автомобила ни.

Искам да се концентрирам върху собственото си състезание, и се надявам, че ще можем да покажем още по-добро представяне и да съберем още информация, която да ни е полезна за европейския старт на сезона в Барселона“, заяви Карун Чандок.

Съотборникът му Бруно Сена обаче изрази малко повече несигурност от това, че не познава пистата в Китай:

„Нямам търпение да дойде китайската Гран при, а и съм сигурен, че ще харесам и самия Китай. Но първо ще трябва да направя няколко обиколки в свободните тренировки, защото никога досега не съм карал в Китай. Пистата изглежда гладка, но с труден първи завой, приличащ много на първия завой в Малайзия, така че ще видим доколко ще могат да ми помогнат досегашните ми резултати.“