Начало Автомобили Polaris влиза официално в България

Polaris влиза официално в България

209
0

Лидерът в производството на ATV (МПС за всички терени), снегомобили и мотоциклети, POLARIS INDUSTRIES INC, влиза в България официално. Официален дилър на POLARIS у нас ще бъде МИТВАС ЕООД.

За да представи марката POLARIS пред пресата, в България бе Богдан Димитриу, мениджър на официалния вносител American ATV SRL. Моделите ATV за 2008 година представи г-н Васил Димитров, Управител на МИТВАС ЕООД. На смелите се предостави възможност за емоционален тест-драйв.

Особен интерес предизвика уникалният Ranger RZR 800 EFI от типа Side by side заради адаптивното си управление и тотален контрол, както и най-високата максимална скорост от 88,5 км/ч. За любителите на екстремните преживявания е моделът OUTLAW 525 IRS, който е най-бързо ускоряващата машина в своя клас и е с двигател KTM, поставящ на изпитание уменията на ездача. Екипът на POLARIS е горд с приза “ATV of the Year” и “Best Two-Passenger ATV” за 2008 – отличията са връчени от ATV Magazine’s за модела Sportsman 800 Touring. Това е и най-продаваният в света модел за двама. POLARIS не е пренебрегнал и най-малките фенове на атрактивната игра сред природата. За тях има специално разработени 50- и 90-кубикови четириколки с висока степен на безопасност.

За POLARIS
С годишни продажби за 2007 от 1.8 млрд. долара, Polaris проектира, конструира, произвежда и разпространява по цял свят ATV-та, включително Polaris RANGERTM , снегомобили и мотоциклети Victory за развлечения и работа. Polaris е признат лидер в снегомобилната индустрия и един от най-големите производители в света на ATV-та. Вече близо 60 години Polaris доразвива и разширява огромната гама от аксесоари, принадлежности и резервни части.