Начало Автомобили Porsche 911 от Hamann

Porsche 911 от Hamann

88
0

Въпреки че Hamann обикновено се занимават с италианските класики – Lamborghini и Ferrari – този път специалистите са свършили страхотна работа за Porsche. Новият пакет е създаден специално за 911 Turbo, като основата промяна са вертикално вдигащите се врати. И това дори бледнее, когато бъде сравнено с двигателя за 911.

Ядрото на Hamann Stallion е модифицираният двигател, който (благодарение на чифта променливи дюзи на турбото, въздушните филтри, обновената система за отработени газове, по-качествените спортни каталитични конвертори и пренастройването на ECU-то) вече може да се похвали с мощност от 630 к.с. при 6300 об/мин.

И когато си говорим за мощност, вероятно вече е дразнещо,че не се споменават никакви други динамични показатели – ускорението до 100 км/ч отнема 3.3 секунди, а максималната скорост възлиза на 359 км/ч.

И за да не оставят нещата на късмета при такива скорости, Hamann са добавили и нови спортни пружини, намалили са клиренса с 20 мм и са добавили нови 20-инчови колела. В екстериора могат да се забележат нова предна и задна броня, по-високо задно крило, спойлер за покрива, както и нови спортни странични прагове.

Отвътре може да бъде намерена много кожа, алуминий по педалите и скоростния лост, както и елементи от въглеродни влакна. Логото на Hamann също може да бъде открито на няколко места в интериора.