Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Правят изложба от фотографии, заснети от пилотите в F1

Правят изложба от фотографии, заснети от пилотите в F1

58
0
Люис Хамилтън

Уникална изложба от над 50 фотографии, направени от пилоти от Формула 1, ще бъде показана като част от нов проект, наречен Zoom. Събраните от него средства ще бъдат дарени за лечението на деца в болница Грейт Ормънд Стрийт.

Zoom е уникална концепция, която до момента не е прилагана не само във Формула 1, но и в който и да е друг спорт. Идеята й е да покаже света на Гран при, но през очите точно на хората, участващи в спорта. Освен пилотите в проекта участват и шефовете на отбори – всички те са били помолени да направят и изпратят свои кадри, а резултатът е наистина невероятна колекция. В нея може да се види погледът на Люис Хамилтън директно от кокпита на неговия Макларън MP4-27 на легендарната писта Спа-Франкоршамп, любимият алпийски пейзаж на Себастиан Фетел, плажният рай на Бруно Сена и какво ли още не.

Всяка снимка е подписана от автора си и ще бъде продадена на аукцион след края на изложбата. Той ще се проведе на 14 септември, като някои от необичайните фотографи ще присъстват лично.

Търгът е отлична идея. Надявам се да се съберат пари за болницата, а отборите ще получат сериозно отразяване – коментира управляващият търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун.

Инициативата е организирана от Money Sport Media – издатели на годишния справочник за F1 Formula Money.