Начало Автомобили Станаха ясни част от премиерите в Palace Auto Varna 2020

Станаха ясни част от премиерите в Palace Auto Varna 2020

384
0
Ford Kuga

От 28 до 30 август във Варна ще се проведе най-голямото за годината автомобилно изложение у нас – Palace Auto Varna 2020. На площи от над 1500 км. м ще бъдат показани премиерни автомобили и интересни експонати от редица марки. Участие са заявили заявено от Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Kia, Jaguar, Jeep, Hyundai, Haval, Great Wall, Mazda, Mini, Peugeot, Skoda, Suzuki и Volvo. На специална тест драйв зона ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Предпремиерно, седмици преди официалния дебют в България, Ford ще покаже изцяло новия Ford Kuga

Стилен и отличителен, SUV-ът e най-електрифицираният модел на марката досега. Разполага с цялостна гама хибридни двигатели. Автомобилът въвежда елегантен нов външен дизайн с превъзходни пропорции.

Освен Kuga на щанда на Ford ще бъде изложен Puma – ново поколение SUV, съчетаващ добро вътрешно пространство с компактни размери, удобни за градския ритъм на живот. Автомобилът има най-големият и най-удобен багажник в своя сегмент с вместимост от 456 литра. Гамата двигатели EcoBoost Hybrid Tecnology включва мотори Ecoboost с 48-волтова мека хибридна система и литиево-йонен акумулатор. Двигателите включват 1.0 Ecoboost 125 к.с. – базов за модела, както и хибридни версии със 125 или 155 к.с. Като характеристики те не отстъпват на 1,5-литровия турбомотор на марката. Дизел също е на разположение.

Във Варна ще пристигне и най-продаваният пикап в Европа през 2019 г. с 33.5% пазарен дял – новият Ford Ranger. Моделът е Пикап на Европа и България за 2020 г. Има капацитет на товарене над 1 тон, най-добър в класа си капацитет на теглене – 3 тона и 400 кг, 230 мм просвет и възможност за газене във вода до 850 мм. Разполага с 6-степенна механична трансмисия, има и вариант с 10-степенна автоматична трансмисия (същата, която се вгражда в Mustang и F-150). Автомобилът е с нова генерация дизелови мотори ЕcoBlue с мощност 170 и 213 к.с., като последният е с двойно турбо.

„Порше Варна“ ще представи част от най-новите модели от гамата на Audi на салона: обновеният Audi Q7, новият член на Q-фамилията Q3 Sportback и спортно-елегантният A5 Sportback

Почитателите на класиката ще могат да се насладят на всестранно обновения във визуално и технологично отношение Q7. SUV-флагманът на Audi носи ново излъчване с последния дизайн на Q-фамилията и предлага превъзходна динамика и отличен комфорт, в допълнение към изключителния простор на вътрешното си пространство. HD Matrix LED-лазерни светлини, Mild-hybrid технологията и дигитализираната ергономична концепция са само част от акцентите на обновения модел, с които ще се запознаят посетителите на изложението. Изложеният автомобил ще е Audi Q7 50 TDI с 286 к.с.

За по-екстравагантните натури Q3 Sportback обединява в себе си естетиката и емоционалността на Coupé с мощността и функционалността на SUV. Моделът успешно съчетава силното присъствие и многостранно удобство на SUV в ежедневието със спортната елегантност и пъргавото управление на купето. Изложеният автомобил е Audi Q3 Sportback 40 TFSI S line 190 к.с. S-tronic quattro.

Иноваторите, търсещи спортна хармония и динамична елегантност, ще могат да ги открият в новия A5 Sportback. Моделът се отличава с нова, по-строга визия и авангардна MMI touch концепция за управление.

В морската столица ще акостира и гамата на новия вносител на Jeep и Alfa Romeo – „Витоша Ауто“

Jeep Compass има изключителни за своя сегмент задвижване, системи за безопасност и технологии. Независимо дали се среща лице в лице със сложния лабиринт на градската среда или с приключение в пресечените терени, най-способният компактен Jeep проправя собствен път. Характерът му не може да бъде сбъркан.

Jeep Wrangler е за хората, които притежават вроден порив за свобода. Той се проявява като жажда за познание, страст към природата, търсене на неподправена идентичност. Истинският характер на Jeep винаги е отговарял на тези определения. Днес той е перфектно вписан в марката Wrangler : най-разпознаваемият автомобил в света, станал истинска икона и нарицателно за целия автомобилен сегмент за висока проходимост.

Италианският стил и спортен дух имат ново въплъщение – Alfa Romeo Stelvio

Оборудван с най-нови технологии, Stelvio се явява една от най-търсените и награждавани SUV-концепции в своята категория. Той осигурява ненадмината увереност и удоволствие от шофирането, което се дължи единствено на стила и представянето на Alfa Romeo. Stelvio реализира дългогодишно обещание на Alfa Romeo да създаде механика, която носи красиви емоции, благодарение на патентована серия ненадминати технологии.

Новото поколение на Škoda Octavia е вече в България и ще дебютира пред широката публика на салон във Варна

Емблематичният за марката модел идва още по-функционален и емоционален от всякога.

Новата Octavia е първият автомобил Škoda, който използва технология shift-by-wire за автоматичната скоростна кутия, която по електронен път предава избраната от шофьора предавка към скоростната кутия. На мястото на познатия DSG лост, има нов модул за управление, разположен върху централната конзола с малък бутон за избор на режим на шофиране, както и бутон за паркинг режим.

Освен новото поколение Octavia, Škoda ще покаже във Варна и градския кросоувър Kamiq. Той съчетава предимствата на SUV моделите, като по-висока позиция на седене и по-голям просвет, с функционалността на компактните автомобили.

Suzuki ще разкрие цялата си гама хибридни автомобили

Ултракомпактният Ignis ще привлече вниманието на посетителите на Palace Auto Varna 2020 със своята обновена версия. Доказалият се с времето Vitara е флагманът на Suzuki, който има една от най-надеждните системи за сигурност в автомобилната индустрия – Suzuki Safety Support.

S-Cross съчетава елегантност и динамика. Оборудван с хибридна технология, свободолюбивият SUV ще ви отведе до нови хоризонти при комбиниран разход на гориво от 4,6 л/100км и нива на емисии от 104 гр/км.

Това е Suzuki Swift Hybrid пък е съчетание от японска надеждност с непреходен дизайн и спортен характер при управление. Той предлага оборудване, което не е характерно за сегмента на градските автомобили – задвижване 4х4 и пълен пакет системи за безопасност.