Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Проблеми за Испания рейсинг

Проблеми за Испания рейсинг

12
0
Витантонио Лиуци

Пилотите на Испания рейсинг напуснаха безславно Гран при на Малайзия заради различни проблеми с техните болиди.

Хейки Ковалайнен (15-и):

– Стана много добро състезание. Имахме добър баланс и с двата типа гуми и стратегията ни сработи. След тежкия петък показахме добро представяне, което ни дава надежди в развитието на болида и оказването на напрежение към пилотите пред нас.

Ярно Трули:

– За съжаление проблем със съединителя сложи ранен край на моето участие в домашната ни Гран при. Не направих най-добрия старт, но поле си върнах позицията. След първото спиране в бокса изпреварих Тимо (Глок), но тогава се появи проблемът със съединителя.

Нараин Картикеян:

– Имах някои проблеми с температурата на водата и трябваше да се оттегля, за да не повредя двигателя. Балансът ни не беше най-добрият възможен, но получихме информация от Тонио (Лиуци), защото той почти завърши състезанието.

Витантонио Лиуци:

– Осем обиколки ни разделиха от финала и целта ни за уикенда. Имах малък проблем със задното крило и трябваше да спра. Жалко, защото направих наистина добър старт тук и дори успях да изпреваря няколко автомобила. Беше интересна първа обиколка, но след това темпото ни не беше конкурентно и те ме изпревариха. По-късно имах проблеми със задната част, която доста поднасяше. Трябва да работим много по баланса в бъдеще.

Тимо Глок (16-и):

– Изпреварих Трули на старта, но успях да задържа позицията си за кратко. Болидът работеше добре и успяхме да се придържаме към стратегия с две спирания. Инженерите ми ме направляваха добре в трафика. Всичко сработи отлично, но все още трябва да подобрим представянето си. Новият ни пакет трябва да е готов навреме за стартовете в Европа.

Жером ДАмброзио:

– Доволен съм от уикенда. Моята цел беше да подобря представянето си от Мелбърн в събота и неделя, затова ще опитам да забравя отпадането си 15 обиколки преди финала. Успявах да поддържам добро темпо, особено с втория и третия комплект гуми, което ме радва. Това е едва началото и ние трябва да продължим постоянната работа. Аз направих стъпка в правилната посока, което е хубаво.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter