Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Променливо време очаква пилотите в уикенда в Китай

Променливо време очаква пилотите в уикенда в Китай

68
0

Променливо време очаква пилотите по време на Гран при на Китай във Формула 1. За 3-те дни от състезателния уикед ще има както слънце и облаци, така и валежи, които ще поставят пилотите пред сериозни предизвикателства.

В петък ще има променлива облачност с малко слънце, като температурите ще достигнат 21 градуса по целзий. Ще духа източен вятър, идващ от брега.

В събота денят ще започне с валежи, след което те ще спрат и ще бъде облачно около обяд. Следобед обаче отново ще завали с гръмотевични бури. Затова именно по време на квалификацията е много вероятно да е мокро.

Ще се наблюдава и студен фронт, което предполага, че валежите ще спрат и трасето може да изсъхне в определен период от сесията. Ще духа от среден до силен вятър от югоизток, който в последствие ще се смени със североизточен с идването на студения фронт. Температурите ще достигнат 24 градуса.

Фронтът ще се вдигне за неделя, като за състезанието ще бъде сухо и слънчево, като с напредването на деня ще се заоблачи. Температурите няма да превишават 20 градуса.