Начало Автомобили Промоционалният i20 Butterfly+ ще бъде акцентът на щанда на Hyundai в Пловдив

Промоционалният i20 Butterfly+ ще бъде акцентът на щанда на Hyundai в Пловдив

256
0

Най-актуалната промоционална оферта на Индустриал Комерс – официален представител на Hyundai Motor Company за България ще бъде основния акцент на щанда на марката на Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември.

Автомобилът с изключително богато стандартно оборудване, включващо предни ел. стъкла, климатик, радио CD/MP3 плейър, централно заключване с дистанционно управление, електрически сервоусилвател на волана, който се регулира на дълбочина и височина, регулиране на седалката на водача на височина, брони в цвета на купето, 8 въздушни въз­главници, ABS+EBD, се предлага на цена от едва 16 900 лева с ДДС.

Сега в офертата са включени и два допълнителни промоционални пакета Comfort (електроуправляеми и отопляеми странични огледала, отваряне и затваряне на стъкло­то на водача с едно докосване и защита против прищипване, допълнителна шумоизолация на предния капак) и Style(алуминиеви джанти 15“ с гуми 185/60R 15, дръжки на вратите в цвета на купето, странични огледала в цвета на купето, предни аеро чистачки).

Освен него на престижното изложение със 120-годишна история ще бъдат показани и останалите модели от гамата на Hyundai, предлагани в България – ix20, i30, Elantra, i40, i40 Wagon, ix35, Santa Fe, Veloster, Genesis Coupe и H-1. Всички те разчитат на нови, разработени от компанията двигатели и трансмисии, които ги нареждат сред лидерите в съответния клас по икономичност и природосъобразност, без това да се отразява ни най-малко на динамичните им показатели. Комфортът и оборудването на автомобилите Hyundai са характерни за по-високия сегмент, а при част от моделите се издигат на нивото на премиум-автомобилите.

Всички модели на компанията са придружени от гаранционния пакет без аналог у нас – „5 години тройна грижа“, включващ 5 години пълна гаранция без ограничение на пробега, 5 години безплатна пътна помощ и 5 години безплатни прегледи на техническото състояние на автомобила.