Начало Лайфстайл Роси се раздели с гаджето си

Роси се раздели с гаджето си

69
0

Според неофициални данни, Валентино Роси се е разделил с дългогодишната си приятелка, италианския модел Линда Морсели. Това твърдят италианските светски хроникьори. Според тях, двойката се е разделила още в началото на годината, след тестовете на Сепанг в Малайзия, но истината лъсва едва сега.

Морсели и Роси се запознаха през 2007 г. по време на състезанието в Мизано. Тогава Линда е била umbrella-girl (момичето, което дължи чадъра на пилота на старта) на Валентино и спечели конкурса за Мис елегантност.  Двамата бяха заедно пет години и открито обявяваха, че искат да бъдат семейство. Когато обаче стане дума за сватба и деца, двамата бяха единодушни, че не бързат.

Причините за раздялата засега са неизвестни, но според италианските медии, между Линда и роси е имало разногласия още през януари. Не се знае обаче какви. В последно време в мрежата няма никакви снимки на двамата. Близки приятели на Роси твърдят, че той е много разстроен, въпреки че не го показва. Някои цинично коментират, че вале е разкарал Линда, та да се концентрира в спорта в преследване на победи и титла през този сезон.