Начало Автомобили Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

38
0
Fest 2016,Volkswagen Club

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март

Краят на зимата наближава, а с настъпването на пролетта се задава и седмото издание на Volkswagen Club Fest – събитие, което събира феновете на автомобилите от VAG концерна под един покрив в залите на Интер Експо Център. 

Тази година организаторите обещават рекорден брой автомобили от богатата моделна история на VW, Audi, Seat и Skoda. Освен традиционните участници от всички краища на България, специално за феста ще пристигнат и около 30 уникални автомобила от всички балкански страни. Собствениците им ще пропътуват хиляди километри и с радост ще представят своите произведения на изкуството и ще обменят опит и идеи за поддръжка и тунинг на автомобилите.

Повечето от колите в залите се подготвят в продължение на години, за да постигнат уникална визия и впечатляващи технически показатели. Посетителите ще могат да се насладят както на перфектно реставрирани олдтаймери от миналия век, така и на високотехнологичните нови модели на Volkswagen, които ще представят най-новите си разработки в областта на електрическите автомобили.

Събитието винаги е било интересно и забавно, защото се организира под мотото „От фенове за фенове“ с некомерсиална цел и демонстрира любовта на авто ентусиастите към всеки детайл на превозното средство. Първото издание на Volkswagen Club Fest се проведе през 2010 година, като това беше и първото подобно изложение, организирано от автомобилен клуб в България. През годините „Сдружение Клуб на привържениците на Фолксваген в България“, по-познато като VWclub.bg успя да развие това събитие и фестът се превърна в традиция, която завладява хиляди привърженици на добре поддържаните автомобили.

Като допълнение към приятните емоции за всеки фен с бензин в кръвта и тази година организаторите са подготвили приятни изненади, сред които забавни игри с награди, музикална програма и главозамайващи „фолксвагенови“ адреналинки.