Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Развитието на болидите

Развитието на болидите

782
0
развитието на болидите 2023
корица на списание ClubS1, брой 265

Сезонът във Формула 1 навлезе в етапа на множество промени по болидите. Те са централната ни тема в този брой. Измененията са интересни и важни за всеки тим, който разглеждаме по отделно. Те имат значение не само за евентуално разместване на пластовете през тази година, но и за 2024-та, дори за 2025 г. Поглеждаме и към гумите за тези следващи сезони.

Сред развитието на болидите обръщаме специално внимание на това на Астън Мартин. Разглеждаме детайлите, които се промениха за Гран при на Канада

Причината е, че тимът от Силвърстоун се опитва да бъде максимално близо и дори да притисне абсолютните лидери от Ред Бул. Ролята на Фернандо Алонсо за успеха е друга любопитна линия за анализ и ѝ отделяме специално пространство.

Каквото и да се случва обаче, Ферари винаги остава гореща тема. Този път я осветяваме както с причините за проблемите във Формула 1, така и със специален материал, посветен на колата-победител в легендарните 24 часа на Льо Ман. Успехът в мега надпреварата за издръжливост, която празнува 100 години от първото си издание не бе очакван и затова е още по-сладък, а хиперколата заслужи специално внимание.

Както обикновено, броят ви чака в дигитален формат на сайта e-spisanie.com!

Списание ClubS1 е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.

Приятно четене!
Иван Тенчев