Начало Автомобили Renault представя новия Megane GT

Renault представя новия Megane GT

51
0

Продуктовата офанзива на Renault у нас продължава с представянето на новия Megane GT, което ще се случи по време на Автомобилния салон в София (17-25 октомври).

Новият модел ще се откроява в силно конкурентния сегмент на компактните автомобили чрез своя динамичен дизайн и пакет от технологии, характерни за по-високия сегмент. Megane GT въплъщава динамичен екстериорен дизайн с откроими предни и задни светлинни подписи, плюс прецизно изпълнен интериор

Внедрени са технологии от по-високия сегмент, които вече се предлагат в новите Espace и Talisman: Multi-Sense, цветен head-up дисплей, 8,7-инчов вертикален (портрет) дисплей на R-Link 2 и редица системи за подпомагане на водача.

Ексклузивна GT версия, създадена съвместно с Renault Sport, е налична от лансирането на модела. Оборудвана е с 4Control за пръв път в сегмент С, комбинирана с настроено от инженерите на Renault Sport окачване. Колата има специфичен интериорен и екстериорен дизайн, включващ характерни за Renault Sport черти.

Новият Mеgane GT се отличава с напълно новия цвят Iron Blue. Отвън, дизайнът на предната броня сигнализира за спортния дух, който върви ръка за ръка с ДНК-то на Renault Sport. Той е допълнен от специален дизайн за горната и долна решетки.

Долният въздухозаборник е по-широк и е заобиколен от два по-малки въздушни отвора, а използването на тъмна металик боя – най-вече за корпусите на страничните огледала – потвърждава, че автомобилът принадлежи към GT семейството. Опционалните 18-инчови джанти с диамантен ефект и GT брандинг са специално разработени от Renault Sport. Отзад, два хромирани ауспухови накрайника повтарят стила на двата странични въздушни отвора отпред, осигурявайки по този начин чувство за симетрия.

Новият Megane ще влезе в шоурумите през пролетта на 2016 с широка гама двигатели, покриващи всички нужди.