Начало Автомобилни новини Renault с премиери на Talisman Estate и Megane във Франкфурт

Renault с премиери на Talisman Estate и Megane във Франкфурт

56
0

Renault започна международното автомобилно изложение във Франкфурт (IAA) с премиери на новия Megane и Talisman Estate. Новият Megane ще се откроява в силно конкурентния сегмент на компактните автомобили чрез своя динамичен дизайн и пакет от технологии, характерни за по-високия сегмент. Сред тях са динамичен екстериорен дизайн с откроими предни и задни светлини, придаващи неповторим характер на колата, и прецизно изпълнен интериор.

Megane разполага с технологии от по-високия сегмент, които вече се предлагат в новите Espace и Talisman: Multi-Sense, цветен head-up дисплей, 8,7-инчов вертикален (портрет) дисплей на R-Link 2 и редица системи за подпомагане на водача.

Ексклузивна GT версия, създадена съвместно с Renault Sport, е налична от лансирането на модела. Оборудвана с 4Control за пръв път в сегмент С, комбинирана с настроено от инженерите на Renault Sport окачване.

Новият Megane ще влезе в шоурумовете през пролетта на 2016 с широка гама двигатели, покриващи всички нужди.

Представена бе и комби версията на флагмана Talisman,комбинираща елегантни линии с отличителна стойка. Моделът ще е наличен за продажба през първата половина на 2016. Комбито се присъединява към гамата, заставайки редом до седан версията Talisman – представена през юли – която влиза в продажба в началото на 2016.

Talisman Estate предлага място за товар от почти 1700 л. Голямата му база предлага безпрецедентно удоволствие от шофирането, благодарение на системата 4Control, свързана с активно окачване, плюс персонализируема Multi-Sense технология.

Простореният интериор и превъзходен комфорт са сред отличителните белези на модела, включително предните седалки с вградена вентилация.

Колата се предлага с R-Link2 мултимедиен таблет, BOSE® Surround Sound и широка гама от подпомагащи водача системи и оборудване, предназначено да подобри комфорта по време на път.