Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено посвещават днешния резултат на Антоан Юбер

Рено посвещават днешния резултат на Антоан Юбер

1628
0
Даниел Рикиардо
Даниел Рикиардо, снимка Ред Бул

Тимът на Рено записа своето най-добро класиране в днешната Гран при на Белгия. Даниел Рикиардо и Естебан Окон финишираха съответно на четвърта и пета позиция и спечелиха общо 23 точки.

По време на последната обиколка от състезанието Даниел Рикиардо записа най-бързия тур на пистата. Така австралийският пилот добави още една точка към своя актив.

„Определено съм доволен от днешната надпревара. Темпото ни днес бе много добро. Успях да запиша най-бързата обиколка. Дадох всичко от себе си и се чувствах все едно правя квалификационни турове. И миналата година имахме добро класиране на Спа, а на Монца бяхме още по-бързи. Ще видим какво ще се случи следващият уикенд, но със сигурност отиваме там с голяма увереност“, сподели Рикиардо.

Естебан Окон също се радва на постигнатото в днешната надпревара.

„Много съм доволен от представянето си на Спа. Успях да изпреваря Албон в последната обиколка и да стигна до петата позиция. Темпото ни бе много добро, но Алекс успя да ни прескочи по време на първото спиране в бокса. Момчетата от тима свършиха страхотна работа.Рикиардо успя да запише най-бързата обиколка в края на състезанието. С нетърпение очаквам надпреварата в Италия. Очаквам колата ни да е много бърза и на Монца“, каза Окон.

Шефът на тима обяви, че днешното класиране на тима е посветено на трагично загиналия преди година френски състезател Антоан Юбер.