Начало Лайфстайл Ричард Брансън най-накрая ще изпълни баса си с Тони Фернандес

Ричард Брансън най-накрая ще изпълни баса си с Тони Фернандес

65
0
Ричард Брансън,Тони Фернандес

Компанията Върджин вече не се свързва с Формула 1, но явно милиардерът Ричард Брансън е решил да изпълни условията на свой стар бас с шефа на Катерам Тони Фернандес.

Отборите на двамата предприемачи дебютираха в Гран при през 2010 г. Конкурентни по природа, те се хванаха на бас чий тим ще е по-напред в класирането при конструкторите в края на сезона. Условието бе загубилият да облече униформа на стюардеса и да обслужва полет на авиокомпанията на съперника (Virgin или Air Asia).

В крайна сметка Фернандес спечели облога – отборът му (тогава Лотус Косуърт) финишира десети в подреждането на конструкторите, а Върджин (сега Маруся) бяха 12-и.

От тогава досега изминаха два пълни сезона, но Брансън така и не изпълни условието. До днес, когато Фернандес обяви в Туитър акаунта си, че ексцентричният британец явно има намерение да се превърне в „стюардеса“.

Ето един човек с чест – @richardbranson току-що ми се обади, за да изпълни баса. Той ще е стюардеса на Air Asia през май. 2 години по-късно, но основното е, че не е забравил – написа Фернандес.