Начало Избрани Рикиардо ще участва в специално шоу на ESPN

Рикиардо ще участва в специално шоу на ESPN

477
0
Даниел Рикиардо, Ред Бул
Даниел Рикиардо, снимка Ред Бул Контент Пуул

Даниел Рикиардо ще участва в специално шоу на ESPN. Австралиецът влиза в ролята на ко-водещ на предаване, което ще се излъчи по време на уикенда на пистата Жил Вилньов. Рикиардо ще си партнира с актьора Уил Арнет.

Рикиардо и Арнет ще водят специална програма по американския канал ESPN2, която ще се излъчва по време на уикендите в Монреал, Остин и Лас Вегас.

Предаването носи името „Трибуната с Даниел Рикиардо и Уил Арнет“ и започва в 13:55 ч. по Гринуич (15:55 бг време). Продукцията ще се излъчва успоредно с редовното живо предаване на състезанието по ABC. В шоуто Рикиардо и Арнет ще „коментират“ състезанието на живо. Заедно с тях ще има и специални гости, които трябва да бъдат обявени на по-късен етап

„Това ще бъде страхотно! Както може да се очаква, Уил и аз ще се забавляваме по време на това шоу. Ние също така се надяваме, че ще се чувствате така, сякаш гледате F1 с приятелите си“, сподели Рикиардо.

„Ще имаме няколко невероятни гости и много смях. С малко късмет ще доближим феновете до спорта, който толкова много обичам. Закопчайте коланите, Америка!“

Арнет стана известен най-вече с телевизионните сериали „Arrested Development“ и „30 Rock“. Не е тайна, че канадският актьор проявява голям интерес към автомобилните състезания. Преди това Арнет е водил разговор в своя подкаст с двукратния световен шампион в F1 Мика Хакинен.

„Колкото повече научавам за F1, толкова повече ме заинтригува. Възможността да работя с Мика в моя подкаст беше фантастична. Сега наистина очаквам с нетърпение да направя това предаване с Даниел. Ние определено ще се забавляваме, както и тези, които ни гледат“, каза Арнет.

Рикиардо е един от най-популярните личност в падока на F1, макар да не е титулярен пилот през 2023 г. Австралиецът натрупа тази популярност благодарение на главната му роля в сериала на Нетфликс „Drive to Survive“. Според ръководството на ESPN, това определено ще му донесе дивиденти

„Тъй като популярността на F1 в САЩ продължава да расте, за нас е удоволствие да предоставим на феновете още един начин да се насладят на спорта. Това също така е и начин новите фенове да научат повече за Рикиардо„, каза вицепрезидентът по продукцията на ESPN Кей Джаксън.

„Даниел е много енергична личност на Даниел. Това, в комбинация с практическите му познания, ще намерят своето отражение в телевизията. Ние също така сме много развълнувани да работим с Уил. В предаванията той ще представи гледната точка на отдаден фен на F1, както и своя уникален и хумористичен начин да оценява спорта. Вярвам, че това ще бъде чудесна комбинация“, добави Джаксън.

Предаването се продуцира от ESPN от Omaha Productions. Компанията е собственост легендата на американския футбол Пейтън Манинг. Предаването на Рикиардо и Уил ще бъде подобно на алтернативното шоу Monday Night Football, което води самият Манинг.

„Чудесно е да си партнираме с ESPN, за да разширим формата „мегапредаване“ в F1. Развълнувани сме, че ще работим по този проект с Даниел и Уил. Те са добри приятели, които ще внесат опит и забавление в предаването“, заяви Манинг.