Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рон Хауард ще участва в представянето на Гран при на САЩ

Рон Хауард ще участва в представянето на Гран при на САЩ

30
0
Рон Хауард

Режисьорът Рон Хауард ще участва в едно от многобройните събития, предшестващи Гран при на САЩ, която ще се проведе на 18 ноември на пистата до Остин (Тексас). Понастоящем той подготвя филма „Rush“, разказващ историята за двубоя на Джеймс Хънт и Ники Лауда през сезон 1976 г.

Снимките приключиха преди известно време, а подробности за очакваната догодина лента, както и за филма-легенда за Формула 1 „Гран при“ на Джон Франкенхаймър, може да намерите в новия брой на списание ClubS1 (153). Засега за дата на премиерата се спряга 20 септември 2013 г.

Хауард ще се включи в предварителните събития за състезанието в Остин. На 1 ноември той ще разкаже подробности за Rush на специалното представяне на надпреварата, наречено The Starting Grid. То ще се проведе в Даунтаун Хилтън.

Губернаторът на Тексас Рик Пери също ще е гост, както и кметът на Остин Лий Лефингуел.

Билетите започват от 55 долара за индивидуален пропуск. VIP-билет възлиза на $250, място на маса за 8 души – $500. Вариантите Silver и Gold Sponsorship са съответно $1500 и $5000. Приходите ще бъдат дарени за благотворителност – за борба с рака на гърдата и център за подпомагане на деца с рак.