Начало Moto News Стартира Мото Експо 2017

Стартира Мото Експо 2017

59
0

За втора поредна година в София Ринг Мол се провежда мото изложение. Мото Експо 2017 е под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. В продължение на 10 дни посетителите ще могат да се запознаят с над 200 модела мотоциклети, сред които близо 40 премиери.

Събитието стартира с официална пресконференция, в която участие взеха мола Димитриос Папулис – изпълнителен директор на София Ринг Мол, Таня Груева – изпълнителният директор на Асоциация на автомобилните производители, трикратният носител на приза пътен полицай на годината Лъчезар Близнаков, инсп. Мария Ботева от ГНДП, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и актьорът и режисьор Асен Блатечки. Авторът на предстоящия кинохит „Бензин“ даде газ на MOTO EXPO 2017, като запали съвместно с Димитриос Папулис един от над двестате мотоциклета, представени на изложението.

Многократния шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой ще раздава автографи на 2 април от 15 до 17 ч. на щанда на MV Agusta, Quadro, Kymco. Друга наша звезда колегата му Ангел Караньотов пък ще е на щанда на Ducati. По време на изложението посетителите ще имат възможността да се запознаят и консултират лично с Караньотов, който ще дава и ценни съвети. На щанда на КТМ мото феновете могат да се срещнат и с топ състезателите Теодор Кабакчиев и Хакан Халми.

Вижте галерия със снимки от изложението.