Начало Автомобили Световен дебют за Subaru Impreza 5-Door Concept в Токио

Световен дебют за Subaru Impreza 5-Door Concept в Токио

43
0

Subaru представи днес своята концепция “Impreza 5-Door Concept” по време на 44-ия Автомобилен салон в Токио. Impreza 5-Door Concept е концептуален автомобил, подсказващ за бъдещото поколение Impreza, първият от новото поколение стратегически за Subaru автомобили, следващи новата визия на FHI – „Prominence 2020“, обявена през май 2014г.

Компактното купе на Impreza 5-Door Concept е съчетание от смелия израз на елементите на Dynamic & Solid дизайна на Subaru и качество, надвишаващо нейния клас и подсказва за насоката за дизайна не само за новата Impreza, но и за бъдещите модели на Subaru като цяло.

Предната част, страните и задна част на модела преливат елегантно в Dynamic & Solid структурата на повърхностите, създавайки триобемно и стабилно купе – характерно за стила на Subaru. Динамизмът е подсилен от добре разположените изразителни линии на петврат компактен силует.

Дизайнерският израз на “Удоволствие и Спокойствие”, водеща ценност, която Subaru предлага на своите клиенти, е напълно развит в рамките на C-сегмента. В областта на функционалността, основна за автомобилите Subaru, е постигната отлична аеродинамика, съчетаваща удобство и стил. Чувството за качество е подчертано от светлия сребърен екстериор, с истински отблясък на метал.

Subaru дизайнът е изразен чрез Wide & Low формата със спортно излъчване и елегантна триобемна структура – от характерната за Subaru шестоъгълна предна решетка до ястребовия поглед на предните светлини. Предната част е отправната точка, преливаща от страни към задната част, придавайки солидно излъчване на автомобила.

Силно изразената характерна линия започваща от предния калник, през страничните елементи и енергичната линия, издигаща се назад от панела на задните врати, придава динамизъм на стабилния силует на модела. Разширените калници подчертават надеждността на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive.

Задните светлини, споделящи дизайна на предните, и задните панели с мощен стил излъчват Wide & Low формата, водеща и в предната част на автомобила. Стегнатият силует на автомобила изтъква спортното излъчване на динамичен петврат автомобил.