Начало Автомобили Световно представяне на Subaru Impreza Sedan Concep” в Лос Анджелис

Световно представяне на Subaru Impreza Sedan Concep” в Лос Анджелис

38
0

Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), производителят на автомобилите Subaru, представи днес “Impreza Sedan Concept” на Los Angeles Auto Show 2015. Impreza Sedan Concept е дизайнерска концепция, представяща бъдещото поколение Impreza, първият от новото поколение стратегически за Subaru автомобили, показващи новата визия на FHI – „Prominence 2020“.

Компактното купе на Impreza Sedan Concept е съчетание от смелия израз на елементите на Dynamic & Solid дизайна на Subaru и качество, надвишаващо нейния клас и подсказва за насоката за дизайна не само за новата Impreza, но и за бъдещите модели на Subaru. Предната част, страните и задна част преливат елегантно в Dynamic & Solid структурата на повърхностите, създавайки триобемно и стабилно купе – характерно за стила на Subaru. Динамизмът е подсилен от добре разположените изразителни линии на петврат компактен силует.

Дизайнерският израз на “Удоволствие и Спокойствие”, водеща ценност, която Subaru предлага на своите клиенти, е напълно развит в рамките на C-сегмента. В областта на функционалността, основна за автомобилите Subaru, е постигната отлична аеродинамика, съчетаваща удобство и стил. Новият външен цвят Ruby Red Metallic излъчва спортно и енергично влияние, подчертано с черни елементи придаващи висококачествено усещане.

Subaru дизайнът е изразен чрез Wide & Low формата със спортно излъчване и елегантна триобемна структура – от характерната за Subaru шестоъгълна предна решетка до ястребовия поглед на предните светлини. Предната част е отправната точка, преливаща от страни към задната част, придавайки солидно излъчване на автомобила.

Силно изразената характерна линия започваща от предния калник, през страничните елементи и енергичната линия, издигаща се назад от панела на задните врати, придава динамизъм на стабилния силует на модела. Разширените калници подчертават надеждността на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive.

Задните светлини, споделящи дизайна на предните, и задните панели с мощен стил излъчват Wide & Low формата, водеща и в предната част на автомобила. Стегнатият силует на автомобила изтъква спортното излъчване на динамичен седан. 

Основни спецификации

Размери (Д × Ш × В): 4 555×1 880×1 453 mm Междуосие: 2 670 mm Размер на гумите: 235/40 R19 Брой места: 5