Начало Автомобили SEAT показва всичките си новости на автосалона в Париж

SEAT показва всичките си новости на автосалона в Париж

98
0

SEAT се насочва към Париж с всичките новости, които има да покаже и го прави по нестандартен начин, като пуска два подвижни шоурума за да интегрира новите си модели в улиците на Париж и да ги приближи максимално до любителите на марката.

SEAT Arona е на показ от днес в подвижния шоурум, разположен на емблематичния площад Сен-Лазар, където парижани ще получат шанса да изпробват автомобила и да открият всички негови характеристики. Освен това от събота ще има място, отделено за марката CUPRA в емблематичния Le BHV Marais, разположен в най-модерния квартал на града.

Интериорът на това пространство ще се отличава с изтънченост, качество и персонализация, а този подвижен шоурум ще включва продукти и ограничени изделия на уникалната нова линия аксесоари, произведена в сътрудничество между CUPRA и други престижни марки като Fabike, LGR или Trakatan. 

SUV офанзивата на SEAT  пристига на  автомобилното изложение в Париж

Посетителите на автомобилното изложение в Париж, което се открива днес, могат да видят за първи път цялата серия от SUV моделите на  SEAT  – Arona, Ateca и новият Tarraco. На тазгодишното издание на шоуто SEAT ще покаже всички възможности на новопоявилия се Tarraco на своя щанд. Със слогана  „Защо не сега?“, посетителите могат да опознаят колата и да се насладят на невероятно преживяване в интерактивна стая, облицована с отразяващи стени, които ги транспортират до центъра на Tarraco вселената.

Този модел ще привлече нови клиенти, ще повиши  имиджа на марката и ще даде положителен принос за финансовите резултати на компанията. Щандът на SEAT на автомобилното изложение в Париж също така разполага с широкоформатни екрани, така че посетителите могат индивидуално да конфигурират модели като Ibiza, Arona, Leon, Ateca или самият Tarraco.

SEAT Tarraco, новият флагман на марката

Новият SUV на SEAT символизира влизането на марката в all-terrain категорията за автомобили с до 7 места. Представен на 18 септември в град Тарагона, Tarraco посочва посоката на проектиране, която ще бъде следвана от бъдещите автомобили на компанията. Разположен на преден план в SUV гамата на SEAT, Tarraco има  забележителен дизайн и функционалност, спортен дух и комфорт, достъпност и качество, високи  технологии и емоции. Всичките му двигатели са оборудвани с директно впръскване, турбокомпресор и технология Start & Stop, с мощност от 150 и 190 к.с.

SEAT Arona TGI, първият SUV задвижван от газ на пазара

Арона е първият автомобил в SUV серията на SEAT, който ще бъде оборудван с компресиран природен газ, устойчива алтернатива на бензина и дизеловото гориво. Arona TGI е проектирана, разработена и ще бъде произвеждана в завода в Martorell. Този модел представлява крачка напред в програмата за развитие на компанията благодарение на зеленото си задвижване, което води до по-малко въздействие върху околната среда и икономия на разхода за шофьорите. Новата три цилиндрова Arona TGI е оборудвана с двигател с 12 клапана и шест степенна ръчна скоростна кутия и има пробег от 400 км в режим CNG и 160 км при работа с бензин.

CUPRA Ateca, нова марка се ражда

Спортният нов SUV оглавява новата марка CUPRA и се отличава с изключителен  баланс между спортното удоволствие от шофирането и удобството в ежедневното шофиране. Със своя спортен дизайн, уникален стил и индивидуалност, той разполага с впечатляващ набор от технологични решения, които го поставят на равно  с автомобили от премиум класа. Той е оборудван с четири цилиндров 2.0 TSI двигател, който осигурява мощност от 300 к.с. и шест степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG.