Начало Лайфстайл Шерцингер с Хамилтън в Сингапур, куп звезди на концертите F1 Rocks

Шерцингер с Хамилтън в Сингапур, куп звезди на концертите F1 Rocks

66
0

Никол Шерцингер отмени участието си в концертите от инициативата F1 Rocks, но очевидно слуховете за раздялата й с Люис Хамилтън са силно преувеличени. Певицата от Пусикет Долс отново бе в бокса на Макларън, този път в Сингапур, неотлъчно до англичанина, който и за нейно удоволствие спечели вчера полпозишън за надпреварата по улиците на града. Мястото й като домакин на събитието зае актрисата Линдзи Лоан. Тя има известен опит в надпреварите, след като се снима във филма „Хърби: Зареден до дупка“ със симпатичен Фолксваген-бръмбар в „главната“ роля.

Слухове за раздялата на Шерцингер и Хамилтън се появиха по време на уикенда за Гран при на Италия. Британски таблоиди твърдяха, че желанието на 7 години по-голямата от пилота Никол да се ожени накарало миналогодишния световен шампион във Формула 1 да сложи край на отношенията им. Истина е, че тя от доста време говори за деца и семейство, но всъщност не е обявявала нищо публично. Появата й редом с англичанина поне за малко ще тушира приказките.

В Сингапур пък в никакъв случай не могат да се оплачат от липса на сексапил. На Гуен Стефани от Ноу Даут въобще не й личи, че е майка на две деца. Фърги от Блек Айд Пийс е щастливо омъжена от началото на годината за актьора Джош Дюамел (известен у нас като Дани Маккой от сериала Лас Вегас), но това в никакъв случай не се е отразило на дължината на полите й. Снощи пък Бийонсе Ноулс събираше мъжките погледи (най-вече с ултракъсите си панталонки) в F1 падока. Поне в Сингапур никой нямаше нищо против облеклото й, предизвикало полемика в Малайзия, където тя има концерт в края на октомври.