Начало Лайфстайл Шерцингер се утешава от раздялата с Хамилтън с тв-водещ

Шерцингер се утешава от раздялата с Хамилтън с тв-водещ

48
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Новината за раздялата на Люис Хамилтън и певицата Никол Шерцингер, пробила си плахо път през британските таблоиди преди около две седмици, вече е съобщавана като неоспорим факт. Информациите поне се обединяваха около факта, че 33-годишната хубавица била безутешна заради края на връзката си със световния шампион във Формула 1 за 2008 г. Явно страданието й обаче е преминало доста бързо, след като е намерила утеха във водещия на американското издание на музикалното риалити Х Фактор. Господинът на име Стив Джоунс дори е на възраст колкото нея (34) и започва кариерата си като модел, но сега се подвизава в различни телевизионни шоута.

Хамилтън и Шерцингер бяха заедно близо четири години с известно прекъсване в началото на 2010 г. Само преди около месец дори се носеше слух, че са се сгодили, но Люис заяви, че все още е твърде млад за подобна сериозна крачка. Той е по-малък от певицата със седем години.

През цялото време обаче работата и програмите на двамата ги пращаха непрекъснато в различни краища на света, а връзките от разстояние не са лесни. Точно това бе и изтъкнатата причина за раздялата им – невъзможността да се виждат достатъчно често. Освен това Шерцингер почти не се появи на състезание на Хамилтън тази година, докато миналия сезон присъства на доста.

След толкова перипетии Никол проляла реки от сълзи заради финала на връзката си, твърди анонимен източник. Джоунс обаче бил истински кавалер и тя изплаквала мъката си на рамото му, като дори успявала да се засмее на шегите му. Друг неназован информатор споделя, че двамата флиртували, но всичко било много невинно, въпреки неоспоримата химия помежду им.