Начало Автомобили Шкода Ауто на Автомобилен Салон Варна 2008

Шкода Ауто на Автомобилен Салон Варна 2008

57
0

Еуратек ООД, изключителен представител на Шкода Ауто за България, ще участва на Автомобилен салон Варна 2008 с щанд в зала „Хореография”, на площ от 112 кв.м.

За чешкият автомобилопроизводител Шкода Ауто 2008 година е годината на напълно новата Шкода Супърб. Новият модел бе представен за първи път на ежегодния автомобилен салон в Женева тази година.

Премиерата на новия Супърб в България ще се състои на щанда на автомобилното изложение във Варна, където посетителите ще могат да разгледат новата Шкода Супърб с оборудване „Елеганс” и двигател 2.0 TDI/140 к.с. Automatic DSG.

Напълно нов, с оригинален и елегантен дизайн, новият Супърб впечатлява със своята функционалност.
Двойно отварящата се пета врата TwinDoor е оригинално нововъведение, патент на марката Шкода. Когато натиснете Softtouch-бутона в средата на петата врата, багажникът ще се отвори като капак на седан. Когато затворите капака и натиснете бутона отново, петата врата ще се отвори като на практичен лифтбек автомобил, позволявайки неограничен достъп до багажното отделение и лесно прибиране на обемисти предмети. Новият Супърб може да бъде оборудван с Паркиращ асистент, който включва 4 задни сензори и допълнителни 2 сензора, необходими при паркиране. Това чудесно технологично постижение улеснява управлението на автомобила и паркира вместо Вас.
Автоматичната 7-степенна скоростна кутия (DSG) (само за моделите с двигател 1.8 Turbo FSI/160 к.с.) представлява уникална нова технология. Плавното и бързо превключване създават изключително приятно изживяване зад волана, а също така и ниска консумация на гориво, която е характерна за всички двигатели на модела. Добавени са и всички необходими за Вашия комфорт екстри кат оцентрално заключване, климатик, електрически стъкла и огледала с подгряване, ABS+ASR+MSR+MBA, преден подлакътник и много други.
Новият Супърб се предлага с 3 бензинови (най-мощният от които е V6 3.6 FSI 24V/260 k.c., 4×4, DSG Tiptronic) и 3 дизелови двигателя (включително дву-литров Common Rail – за първи път в асортимента от двигатели за моделите на Шкода).

На щанда ще бъдат изложени и новата Фабия с оборудване „Амбиенте” с двигател 1.4 MPI 16V/86 k.c. и новата Фабия Комби с оборудване „Елеганс” с двигател 1.6 MPI 16V/105 k.c.
Моделът Фабия е сред най-просторните автомобили в своя клас. Вътрешното пространство е изключително щедро, като предлага повече пространство за главите отзад, както и повече място за коленете и краката. Автомобилът се предлага с 4 нива на оборудване: Класик, Амбиенте, Спорт и Елеганс и широк диапазон от опционално оборудване, позволявайки на клиентите да изразят своя индивидуален вкус.
Новост при Фабия е пакетното оборудване Фреш, който е един икономичен вариант на модела с добавен задължителния за комфортното пътуване механичен климатик.

Шкода Октавия Комби Скаут е създадена да преодолява препятствия. Тя предлага сигурност и безопастност както по неасфалтираните пътища и острите завои, така и в ежедневния градски трафик по магистралите.
На щанда на Еуратек ООД посетителите ще могат да разгледат Октавия Комби Скаут с двигател 2.0 TDI/140 к.с., 4х4.

Компактният семеен автомобил Шкода Румстър набра популярност на нашия пазар благодарение на своя оригиналнен дизайн и на гъвкавото използване на интериорното пространство чрез седалковата система Varioflex .
На щанда ще бъде изложен моделът Шкода Румстър с оборудване „Стайл”и двигател 1.4 TDI – PD/70 k.c.

По време на автосалона във Варна Еуратек ООД ще предложи специални цени и лизингови схеми.