Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ще се доближи ли Хамилтън до шестата си титла

Ще се доближи ли Хамилтън до шестата си титла

1377
0
Люис Хамилтън
Люис Хамилтън; снимка: Мерцедес

Люис Хамилтън не успя да спечели квалификацията за домашната си Гран при на Великобритания, но това никога не е било пречка за него да се бори за победа. Англичанинът и тимът му Мерцедес доминират в тазгодишния шампионат на Формула 1. Единственият му съперник (досега поне) е съотборникът му Валтери Ботас, който взе полпозишъна на Силвърстоун.

И все пак безспорен фаворит на букмейкърите за титлата остава Хамилтън

Тя би била общо шеста в кариерата му. Люис взе първата си корона през 2008 г. с Макларън, а с Мерцедес бе шампион през 2014, 2015, 2017 и 2018 г. Авансът му в генералното класиране в момента е 31 точки. Домашното състезание пък е чудесен шанс да увеличи преднината си. Самата надпревара на Силвърстоун е старт, който феновете не пропускат. Но ако по някаква причина някой все пак не може да го гледа, на помощ идва безплатното приложение на FlashScore.bg. С него всеки фен е на клик разстояние от резултати на живо, статистика и класирания. При това не само от всички най-популярни моторни спортове, но и от общо 31 спорта и 5000+ първенства/състезания/турнири по целия свят.

Наскоро FlashScore отброи 60-милионното сваляне на приложенията си в световен мащаб. Безплатната българска версия е достъпна за Андроид и за iOS.

FlashScore е синоним на лекота на ползваемостта, бързина и точност

Всеки фен може да избере любимия си пилот/отбор и приложението изпраща известия за старта и за финала на надпреварите. Независимо дали е на плаж или планина, човек може да получава информация за развоя на целия състезателен уикенд. Приложението е с оценка 4.8 (от 5 максимална). За сравнение – официалният апликейшън на Формула 1 е с оценка 3.9.

Разбира се, моторните спортове не се изчерпват с Формула 1. FlashScore покрива още световния рали шампионат (WRC), MotoGP, Nascar и други. Освен това е единствената услуга за резултати и статистика, с която предпочитанията и настройките могат да се синхронизират на всички устройства. Ако човек е избрал любимите си лиги, отбори и играчи/състезатели на лаптопа си, те ще са налични и на телефона, и на таблета в същия вид и ред.