Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер и Розберг посетиха лагера на немския национален отбор по футбол

Шумахер и Розберг посетиха лагера на немския национален отбор по футбол

47
0
Михаел Шумахер

Немският национален отбор по футбол вече тренира за предстоящото европейско първенство. Тимът е в Турет, където днес момчетата на Йоахим Льов имаха изненадващо посещение от пилотите на Мерцедес Михаел Шумахер и Нико Розберг. И както подобава на добри гости, двамата бяха с чисто нови А-Клас-и. На Лукас Подолски, Марко Ройс, Андре Шюрле и Тим Визе нямаха нужда от подканяне и ги подкараха заедно с автомобилните състезатели.

Четиримата след това бяха пътници на Нико и Михаел и всички останаха изключително доволни от изживяването. Подолски в частност бе особено впечатлен от мощността на модела и коментира, че колата определено е много силна.

Едновременно спортна и елегантна, така че пасва изключително добре на хората от моето поколение – сподели Ройс. – А да те вози жива легенда като Шумахер – животът трудно може да стане по-хубав.

Михаел е запален фен и дори бе картотекиран в аматьорски футболен клуб в Швейцария, така че изживяването бе страхотно и за него. Той и Нико дори поритаха заедно с отбора под зоркото наблюдение на Льов.

Мисля, че направихме добро впечатление и поканата ми да се присъединя към тима за европейското вече пътува по пощата – заяви със смигване седемкратният шампион.

Според него националният отбор на родината му има всички шансове да спечели първенството на Стария континент.