Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер няма да се паникьоса

Шумахер няма да се паникьоса

25
0

Рос Браун е уверен, че още през този сезон Михаел Шумахер ще започне отново да печели, и е сигурен, че седемкратният световен шампион не съжалява за завръщането си във Формула 1.

Досега медиите доста разкритикуваха 41-годишния пилот на Мерцедес GP, като действително той изостава доста от съотборника си Нико Розберг. Браун обаче е сигурен, че Шуми остава все така мотивиран.

Михаел е решен да успее“ – коментира шефът на Мерцедес GP пред „Сън“. „Той винаги е бил най-големият си критик. Той е изключително мотивиран и конкурентен, но е и доста разумен – не е от типа хора, които ще се паникьосат, когато нещата не вървят добре.“

Признавайки, че последната Гран при на Китай бе разочароваща за седемкратния световен шампион, Браун е уверен, че екипът му скоро ще реши проблемите.

Вече започваме да разбираме проблемите и научаваме своите уроци. Трябва да се уверим, че в Барселона нещата ще се получат и ще се представим доста по-добре.“

„Неговият опит е много полезен и именно това бе един от елементите, върху който мислихме много при неговото присъединяване. Най-голямото предизвикателство е да се отнасяме нормално към него, тъй като той е такава икона“ – завършва Браун.