Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Според Еди Джордан, Розберг е бъдещ шампион

Според Еди Джордан, Розберг е бъдещ шампион

88
0
Еди Джордан

Бившият собственик на отбор във Ф1 и настоящ коментатор в ВВС – Еди Джордан, посочи Нико Розберг като един от бъдещите шампиони в Гран при.

Според него младият германец ще успее и догодина да победи именития си съотборник Михаел Шумахер, на който именно Джордан предостави възможността да кара за първи път във Формула 1.

„Розберг може да се окаже голяма находка, защото ако колата наистина е била толкова ужасна, колкото Михаел я описваше, тогава трябва да кажем – чакай малко, Розберг абсолютно го победи във абсолютно всички области – квалификация, състезание, техника – всичките неща, в които по принцип бихме очаквали Михаел да е по-напред.

Той обаче не направи това и мисля, че Розберг може да бъде световен шампион. А най-хубавото в неговата ситуация е, че той няма никакво напрежение върху себе си, особено що се отнася до медиите.

Вътре в тима всичко се върти около Михаел Шумахер и това си има причина. Той е PR мениджмънта в тази структура и естествено е 7-кратен световен шампион. Пределно ясно е, че той се върна само за да е номер 1 в този тим“, смята Джордан.