Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Стърлинг Мос се възстановява с добро темпо

Стърлинг Мос се възстановява с добро темпо

22
0

Сър Стърлинг Мос е успял да проследи Гран при на Австралия от дома си в Лондон, след като миналия петък бе пуснат от болницата. Британският ветеран продължава да се възстановява след неприятния си инцидент на 7 март.

Тогава в резултат на падане покрай дефект на асансьора в жилището му той бе приет с два счупени глезена, още четири счупени кости на крака, контузия на гръбнака и охлузвания.

Бяха само три етажа“ – пошегува се бившият пилот от Формула 1 пред „Дейли Мейл“. „Всичко мина толкова бързо, нямаше никакво време за викове. Беше си моя вина – ако бях погледнал, преди да вляза, нищо от това нямаше да се случи. От всички инцидент, които съм имал през живота си, този беше най-неприятният.“

„Ако ми бяха направили рентгенова снимка на цялото тяло с всички метални елементи в него, щеше да изглежда като някаква колекция… определено моят ангел пазител е бил над мен през всичките тези години.“

Нещо, което ще помогне на Мос да се възстанови по-бързо, е изключително редкият Порше RS 61 Спайдър, който той ще си купи за 1.7 милиона долара.