Статистиката след наказание

2385
0

Счита ли се за статистиката стартирането от първа позиция на Шарл Льоклер за полпозишън след наказанието на Макс в Мексико?
Разрешено ли е отбор да премине към миналогодишния болид, модифициран с елементи по правилата за настоящия сезон? Визирам по-бавната кола на Уилямс и дали може да използват болида от 2018, но с крилото за 2019?

Въпрос на Мартин Барбуков

.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter