Начало Автомобили Стилно ревю ознаменува премиерата на новото Renault Twingo

Стилно ревю ознаменува премиерата на новото Renault Twingo

200
0
Renault,Twingo

Новият градски модел на на Renault бе представен чрез проект за достъпна градска мода и вдъхновяваща колекция на младата модна дизайнерка Валя Стоянова, спечелила конкурса „Inspired by Twingo“. Тя е на 23 години и в момента учи за магистърска степен в специалност Мода в НБУ.

Конкурсът предизвика таланта на младите български дизайнери и отличи модна колекция, вдъхновена от предимствата на автомобилното бижу и ушита специално за официалната му премиера в България. Валя Стоянова, победител в конкурса, представи на стилно ревю на 25 януари своята концепция за визията на жената „Inspired by Twingo“. Колекцията е изработена изцяло от естествени материали като кашмир, вълна, кожа, коприна и плетива, като акцентите са ефектните комбинации на материи и цвят. Дрехите се отличават с изчистени кройки и следват идеята за достъпна мода като подчертават градската виталност и мобилност на съвременния лайфстайл. Вдъхновена от характерния дизайн и индивидуалност на новото Twingo, колекцията отправя послания за смело съчетаване на цветове и материи и подчертава плетивото като един от безспорните хитове на годината.
От късите прически със задължителен бретон и блестящите нокти от световните модни подиуми през артистичните интерпретации на грима от сърцето на Ню Йорк до елегантните силуети и компактните градски автомобили. Това е един свят, в който актуалното е възможно сега, а стилът и комфортът са въпрос единствено на вкус.

„Главният герой в този проект е новото Twingo. С него реално представяме следващо поколение автомобили Renault с фокус върху стилния дизайн, модерно оборудване и безкомпромисно представяне – коментира Калина Йорданова, Маркетинг Директор в Рено Нисан България – Това е градското бижу в гамата – практично, цветно, различно и съблазнително. Точно затова решихме да го покажем през призмата на модата и сме щастливи да видим, че то може да бъде истинско вдъхновение за модерния начин на живот“.

Новото Renault Twingo, чийто продажби започват у нас от началото на тази година, е първият модел в гамата на марката, който демонстрира обновения дизайн на Renault. В него се откриват редица стилистични решения, които скоро ще са характерни отличителни черти на всички модели на Renault. За да се постигне по-силна връзка между автомобила и неговия собственик, новото Twingo се предлага с още по-богат избор на аксесоари за индивидуализиране на екстериора и интериора на автомобила – всеки клиент ще може да създаде автомобил по свой избор.
Естествено, също като своите предшественици, Новото Twingo е автомобил, който не замърсява околната среда и не харчи много гориво. Той е част от моделите с двигател с вътрешно горене, който е с най-добри показатели по отношение на разхода на гориво и нивото на емисии на CO2. Новото Twingo запазва статута си на лидер в своя клас, отличава се с изключителна гъвкавост при експлоатация, впечатляващо пространство в пътническата кабина и икономични двигатели. Моделът осигурява комфортно и приятно пътуване и на големи разстояния.