Начало Рали Страхотна възможност за феновете у нас да посетят рали Турция

Страхотна възможност за феновете у нас да посетят рали Турция

300
0

Феновете на рали спорта у нас ще имат страхотна възможност да посетят рали Турция край Мармарис тази година, което след 8 годишно прекъсване отново ще бъде кръг от WRC.

Ако планирате, или се изкушавате да усетите и преживеете най-мощния моторен рев на най-скоростните етапи от Световния рали шампионат в Мармарис, то тази екскурзия ще ви предложи точно това.

Туристическа агенция Кей Джи Турсорганизира пътуване за състезанието през септември , като ще предостави възможност на феновете у нас да надникнат в боксовете на ралито, както и да видят лично как работят механиците и какви са подобренията по WRC автомобилите.

Ще бъдат подбрани най-добрите места за зрители, ще има възможност за снимки с пилотите и автографи, а в свободното време ще бъдат посетени и забележителностите на този приказен град.

По предварителна заявка може да бъде осигурен индивидуален самолетен билет, групово пътуване с автобус или настаняване или индивидуални варианти спрямо желанието на феновете и дните на престой по време в Мармарис.

Информация и записвания: 0889070808

и на https://kgtours.com/wrc/

Програма на пътуването:

11.09.2018г. – Отпътуване от София с комфортен автобус около 21:00 ч. Нощно пътуване.

12.09.2018 г. – Пристигане в Мармарис около 18:00-19:00 ч. Настаняване в хотел Palmea 4 на база All Inclusive. Нощувка.

13-16.09.2018 г. – Посещение на Световния рали шампионат. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане на място. Нощувка.

16.09.2018 г. – Отпътуване за България след края на WRC. Пристигане в София на следващия ден.