Начало Автомобили Subaru ще представи първите си електрифицирани модели за Европа

Subaru ще представи първите си електрифицирани модели за Европа

194
0

Subaru Europe обяви наскоро, че на 89-то международното автомобилно изложение в Женева ще се състои европейската премиера на два електрифицирани модела Subaru.

Двата модела, задвижвани от e-BOXER, ще бъдат представени на пресконференцията на 5 март от 10:45ч (CET). Subaru също ще представи последната версия на модела Levorg. Той е с обновен преден капак и оборудван с двулитров атмосферен BOXER двигател.

Специален сайт за e-BOXER ще бъде достъпен от 5 март, 11:00ч (CET) на следния адрес: https://www.subaru.eu/e-boxer

Предшественикът му се радваше на сериозен интерес и у нас. Той доказа себе си на пазара в родината си. Subaru Levorg се появява първоначално като модел предвиден изцяло за японския пазар, който прави впечатление със сериозната си взискателност и високите очаквания на клиентите.

В последствие обаче става ясно, че той изпълнява перфектно и желанията на европейската публика. Така една година след появата си в Япония колата прави своята премиера и на българския пазар.

Колата е развита по следните изисквания – първото е да бъде просторно комби, а второто да има спортни качества. Това не е било никак лесно и за постигането му е използван опита и характеристиките на четвъртото поколение на Legacy, което имаше сериозен успех в световен мащаб. Така името на този модел идва от комбинацията на букви от Legacy, Revolution и Touring.