Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сучек изключва възможността за договор с Кампос

Сучек изключва възможността за договор с Кампос

29
0

Анди Сучек подобри шансовете си за влизане във Ф1 с най-доброто си време от тестовете на Херес вчера, което постави с кола на Уилямс, но въпреки това той смята, че няма шанс за сключване на договор с тима на Кампос, с който той е свързван от журналистите.

Причината за това, според испанеца, е недостатъчните средства, с които той разполага в момента.

„Мисля, че заслужавам място във Формула 1 през следващата година и разговарям с няколко отбора“, заяви пилотът пред испанския вестник „AS“.

„Трябва да кажа, че съм доста обнадежден, защото получавам сериозна подкрепа от Испания, както и от различни спонсори. Моят мениджър и Хайме вършат страхотна работа в дискусиите си с различни отбори от Ф1“, смята още той.

Въпреки че Кампос е испански отбор и за повечето хора е логично именно Сучек да застане до Бруно Сена догодина, испанският пилот не мисли, че това е възможно.

„Всъщност там изобщо нямаше голям интерес. Знам, че това е испански отбор, а аз съм испански пилот и затова е логично, но проблемът е, че те искат по-голям бюджет, отколкото този, с който аз разполагам. В момента не съм в тази позиция“, завърши Сучек.