Начало Moto News Suzuki ще стартират с уайлдкард във Валенсия според Бривио

Suzuki ще стартират с уайлдкард във Валенсия според Бривио

50
0

Мениджърът на Suzuki MotoGP Давиде Бривио обяви, че японската марка ще участва на последното състезание за MotoGP сезона във Валенсия с уайлдкард.

Бривио е в падока на Заксенринг за Гран При на Германия. Италианецът вече често може да се види по състезанията, тъй като Suzuki планира завръщане в шампионата на висшия клас през 2015 г. Бривио каза, че пилотите на Suzuki за догодина още не са решени, но с уайлдкард във Валенсия ще кара тестовия ездач на тима Ранди де Пюние.

Бривио обясни: Ние ще направим още малко тестове през втората половина на сезона. Ще караме на Муджело, на Арагон и след това във Валенсия. Имаме идея да участваме и в последното състезание с уайлдкард. Това сме го обсъдили в отбора, подготвяме се за старта, но сме в очакване на окончателно потвърждение от страна на нашия мениджмънт дали ще го правил или не.  Ние ще трябва да направим там и тестове след състезанието с нашите пилоти за сезон 2015. Все още не знаем кои са ти. Така че като участваме в състезателния уикенд там, това ще бъде подарък за Ранди де Пюние, който свърши добра работа за нас в последните две години. Затова той ще участва в състезанието и след това ще прави тестове, но все още свме в очакване на окончателното потвърждение.