Начало Moto News Такааки Накагами преподписа с Хонда

Такааки Накагами преподписа с Хонда

156
0
Накагами Хонда
Такааки Накагами, снимка Ред Бул Контент Пуул
Такааки Накагами остава в тима на LCR Хонда и през сезон 2021. Японският пилот подписа многогодишен договор с HRC и ще продължи да кара за сателитния тим на Хонда в MotoGP. Негов съотборник ще бъде Алекс Маркес, който заменя напускащия Кал Кръчлоу.

Това ще бъде четвърти сезон на Накагами в кралския клас. Японецът направи своя дебют през 2018. Този сезон той е на пета позиция в шампионата и винаги е завършвал в топ 10, като най-доброто му класиране е четвърто място в Гран при на Андалусия.

„Много се радвам, че ще продължа да се състезавам за LCR Хонда през сезон 2021 и след това. Благодаря на HRC за подкрепата, която ми позвoли да разгърна потенциала си през настоящия сезон. Ще направя всичко възможно да съм на подиума в оставащите надпревари до края на годината и очаквам с нетърпение какво ще се случи догодина“, сподели Такааки Накагами.


„Много съм доволен, че Такааки Накагами ще продължи да е част от семейството на HRC. През този сезон той се представя много добре и е завършил в челната десетка във всяко едно състезание. Надявам се догодина Накагми и Маркес да са в борбата за челните позиции“, заяви рейс директора на HRC Тецухиро Ковата.